„Chtěli jsme udělat akci nejen pro naše tradiční návštěvníky, ale pro celé město a místní kulturu. Začínali jsme už kolem 14. hodiny, aby si to tady mohly přijít užít třeba také rodiny s dětmi, což se i přes celodenní nejisté počasí i docela podařilo. Každopádně děkujeme městu, že nás při pořádání akce podpořilo a vyšlo nám vstříc, stejně tak i všem ostatním, kteří nás podpořili rovněž a v neposlední řadě i dýdžejům a dalším pořadatelům, kteří tady dnes vše dělají zdarma," řekl v páteční podvečer Tomáš Ponča z klubu Bublina.

Akce tak za rytmů taneční hudby nabídla už odpoledne různé rekreačně-sportovní aktivity. Na večer pak přicházeli zejména mladí lidé, užít si venkovní taneční party.

„Je to výborný nápad. Něco takového k létu patří a je to tady moc fajn," pochvalovala si v pozdním odpoledni jedna z přítomných maminek.

Na party se dokonce slavily i narozeniny. „Lidé z Bubliny jsou naši přátelé. Říkala jsem si, jak oslavu s holkama pojmout a když jsem se dozvěděla o té dnešní akci, bylo rozhodnuto. Oslava zrovna takto u vody a v této atmosféře je opravdu skvělá," pochvalovala si další z návštěvnic akce Markéta Wybraniecová.

Rocková Bublina aneb Party na břehu bohumínského Kališova jezera.